Du er her

Hjem » Fodbold » Årsberetninger

Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 579 af /var/www/grimstrup-online.dk/public_html/includes/menu.inc).

Årsberetning 2014 - fodboldafdelingen

ÅRSBERETNING 2014:
Så gik der endnu et år, og det er igen tid til at gøre status over året, der er gået.
Det sportslige
2014 blev året hvor Grimstrup IF for første gang i lang tid ikke havde et 11-mands hold, men til trods for det manglende 11-mands hold, er det gået over alt forventning resultatmæssigt i den forgangne sæson.
U9 piger:
Traditionen tro vil jeg starte med at citere pigernes kampråb:

"Vi er seje, vi er rå, vi er ikke til at slå"


Det levede pigerne op til og tabte kun få kampe.
Desuden bød sæsonen på følgende højdepunkter:
Den 17. april gik pigerne ind sammen med spillerne fra EfB. Pigerne måtte dog desværre nøjes med at holde udeholdet Randers i hånden.
Den 28. april deltog pigerne i Regionens dag. En dag hvor de 54 samarbejdsklubber, som er en del af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde (SFS) blev hyldet på Esbjerg Stadion. Efterfølgende så pigerne fodboldkampen mellem EfB og FCM og havde en sjov og hyggelig dag.
Den 16. oktober trænede pigerne med EfB’s førsteholdstrup. En fed oplevelse, som vi helt sikkert skal gentage igen i år!  
Tak til pigerne for en seriøs indstilling hele vejen igennem, og vi ser nu frem til den kommende sæson.
 
 
 
 
Det lukkede 7-mands hold:
7-mands holdet har haft en forrygende sæson.
Holdet vandt både forårs- og eftersæsonen og kvalificerede sig dermed til Landsmesterskabet.
Landsmesterskabet blev spillet i Grenå. Det blev desværre kun til en enkelt sejr, men 7-mands holdet fik i glimt vist, at den lille fodboldklub Grimstrup IF sagtens kan være med på ”den store fodboldscene”.
 
Den kommende sæson
Laila Hansen fortsætter som træner for pigerne, og hun har allerede fået tilsagn fra flere af pigerne om, at de fortsætter med at spille fodbold. Det er derfor samme stærke trup, hun råder over til den kommende sæson.
I den kommende sæson skal pigerne træne to gange om ugen, og Laila får hjælp til træningen af to fodboldglade drenge, Christoffer og Frederik.  
Pigerne starter således sæsonen 2. påskedag.
For øjeblikket er fodboldudvalget i dialog med lokale sponsorer om et sponsorat af en træningsdragt til pigerne til den kommende sæson. Vi afventer en endelig tilbagemelding herpå, men har dog heldigvis fået tilsagn fra Roust Autoservice, som godt vil sponsorere en væsentlig del af træningsdragten. Der skal lyde en stor tak herfra for initiativet!    
Endelig vil der forekomme kontingentstigninger for både pigerne og 7-mands holdet i den kommende sæson.  
 
 
 
Jeg vil, som altid, slutte beretningen af med at takke alle jer frivillige, trænere, holdledere, kampfordeler, jer der kridter banerne og jer, der altid er klar til at give en hånd med, når der er brug for det.

På fodboldudvalgets vegne.


Martin Tanggaard