Du er her

Hjem » Fodbold » Årsberetninger

Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 579 af /var/www/grimstrup-online.dk/public_html/includes/menu.inc).

Årsberetning 2016 - fodboldafdelingen

ÅRSBERETNING 2016 – FODBOLDAFDELINGEN

Så gik endnu et år, og det er tid til at gøre status over 2016.

Fodbolden har igen i år haft succes. Medlemstallet i fodboldafdelingen har været støt stigende. Der er virkelig kommet gang i fodbolden igen i Grimstrup IF.

Senior serie 6 (i den nye sæson serie 5)
En kæmpe stor succes. Virkelig god opbakning og stemning på sidelinjen hver eneste gang både på hjemme- og udebane.

Holdet har lavet en side på Facebook. Her kan der følges med i holdets op- og nedture (mest opture), transferrygter mv. Det er rigtig sjov læsning!

Holdet har selv skaffet trøjesponsor og har også haft kontakt med DBU, som var meget begejstret for deres branding på de sociale medier.

Sæsonen endte med en oprykning til serie 5 – godt gået drenge, og vi ser frem til mere 11 mands fodbold på Grimstrup Stadion (fortet, som spillerne kalder det) fremover.

7mands holdet
Fortsætter på uændrede vilkår. Har igen i år vundet sin pulje.

Nyt tiltag – træning i skoven i vintermånederne – så de skulle gerne være i super form, når sæsonen starter.

U11 (forår) og U12 piger (efterår)
Traditionen tro vil jeg starte med at citere pigernes kampråb: "Vi er seje, vi er rå, vi er ikke til at slå" og det levede pigerne - endnu engang op til. Pigerne er et meget spændende bekendtskab, som nok skal sætte Grimstrup IF på fodboldlandkortet!

Laila fortsætter heldigvis som træner

Nyt tiltag – indendørsfodbold i Helle Hallen. Pigerne holder formen ved lige vinteren over.

U9 (forår) og U10 piger (efterår)
Her er det også gået godt. Der arbejdes på et samarbejde med Vejrup, fordi det kniber lidt at få spillere nok. Mogens arbejder videre med projektet.

Mogens og Brian fortsætter som trænere.

U7 (forår) og U8 drenge (efterår)
Drengene har klaret sig rigtig godt. De tabte faktisk kun en enkelt kamp i hele sæsonen og er derfor rykket op i A-rækken i den kommende sæson. Super godt gået.

Kaj har desværre valgt at stoppe som træner, så derfor mangler vi en fast træner. Peter Vad og Mogens Schlosser vil muligvis godt overtage trænergerningen.
Annika fortsætter som holdleder.

Til sidst vil vi slutte beretningen med at takke alle jer frivillige, trænere, holdledere, kampfordeler, jer, der kridter banerne, og jer, der altid er klar til at give en hånd med, når der er brug for det.

På fodboldudvalgets vegne.

Martin Tanggaard