Du er her

Hjem

Gymnastik

Under online tilmeldinger kan du se hvilke hold vi har og træningstider. Ligeledes er der en beskrivelse af holdet. 


Grimstrup IF Gymnastik 2019/20

PUSLINGE MANDAG KL. 16.30-17.30
Så er vi klar til en ny sæson :-) Vi skal have det sjovt og springe, trille, rulle, sime, synge, brøle og grine. Send far
og mor ud af salen, så vi kan være vilde uden de bliver vanvittige. Vi håber i er klar til fis og ballade, når vi først
går i gang kan vi slet ikke stoppe med at springe, hoppe og grine.
Instr. Camilla Hansen

DAMER - KOM I FORM - LIGTH MANDAG KL. 18.30-19.30
Dette er holdet for dig, der gerne vil i (bedre) form, og tænker at cross-fit holdet er for hårdt.
Vi laver al mulig blandet træning, med og uden redskaber. Vi laver styrke-, konditions- og smidighedstræning. Vi laver hjernegymnastik. VI laver hitfit-dance. Vi træner på bolde, med elastikker, på måtter og meget mere. Ikke to træningsaftener er ens.
Træningen er meget varieret og du behøver ikke have trænet gymnastik før. Eventuelle skavanker er ingen hindringer, det tager jeg hensyn til. Eneste krav er, at du skal kunne komme ned at ligge på gulvet og op igen.
Holdet er for alle yngre som ældre, fortrinsvis kvinder. (Mænd henvises venligst til karleholdet  Men er du mand og vil gerne træne, men er forhindret om torsdagen, så skal du være velkommen på dette hold)
Instr. Mie Højvang

DAMER - CROSGYM MANDAG KL. 19.30-20.45
Crossgym er et hold hvor man virkelig får pulsen op med intervaltræning og hvor der samtidig er stor fokus på styrketræning.... så man får trænet hele kroppen. Vi hører god musik og giver den ”gas” i god stemning. Så hvis du har
lyst til at forbedre din kondition og gøre din krop stærkere, er dette hold en god løsning.
Instr. Helle Hansen
Instr. Mie Højvang

FORÆLDER/BARN TIRSDAG KL. 16.30-17.30
Tons og tummel for børn i alderen 1-3 år. Vi skal udfordre motorikken, bruge vores sanser og mærke vores kroppe. Vi skal løbe hurtigt, klatre højt, danse og kramme mor eller far. Det vigtigste er, at vi skal have det sjovt.
Instr. Karina Jensen

0.-3. KL. RYTME ONSDAG KL. 16.30-17.30
Er du en frisk pige, eller dreng klar på sjov og leg. Så er det her hold lige noget for dig! Til rytmisk musik vi skal hoppe og danse - bare vent og se - vi bliver ikke til at standse !
Forældreopsyn uddelegeres til forældre

0.-3. KL. SPRING ONSDAG KL. 17.30-18.30
Elsker du at stå på hænder, slå koldøtter, vejrmøller, salto osv. Så er dette hold lige noget for dig. Redskabsrummet skal tømmes, for at der kan læres nye spring.
Forælderopsyn

FYSIOFLOW M/K TORSDAG KL.19.00-19.45
Fysioflow er en ny træningsform, udviklet til at mobilisere og udspænde bindevævet. Bindevævet sidder overalt i kroppen, omkring muskler og led, og kan blive for stramt hvis der er problemer i kroppen som fx slidgigt, operationer, sygdom eller andre skader. Bindevævet bliver også for stramt hvis du er stresset. Stramt bindevæv nedsætter din bevægelighed og giver smerter. Træningen er for alle: mænd/kvinder og ung som gammel. Træningen starter med en let opvarmning, hvorefter vi med langsomme stræk udspænder bindevævet. Træningen slutter med afspænding
Instr. Mie Højvang

KARLE TORSDAG KL. 20.00-21.30 
Hvis du har hørt holdet omtalt som ”karle-gymnastik”, så lad dig ikke snyde af navnet; det har ikke meget med traditionel gymnastik at gøre! Holdet kunne lige så godt hedde ”kom i form, mand”, men når jeg har foreslået navneændring er jeg blevet nedstemt, for det skal jo være som det plejer
Du vil blive udfordret på styrke, kondition og koordination. Det skal være hårdt, men også sjovt og her er plads til alle mænd, også hvis du ikke har dyrket gymnastik tidligere.
Årets tema er ”bold”
Efter en times blandet træning spilles der hockey i en halv time. Derefter er der den vigtige 3. halvleg med kaffe, kage og snak.
Instr. Mie Højvang