Du er her

Hjem

Gymnastik

Under online tilmeldinger kan du se hvilke hold vi har og træningstider. Ligeledes er der en beskrivelse af holdet. 


Grimstrup IF Gymnastik 2021/22

PUSLINGE 
Vi mangler desværre en vokseninstruktør her, som kan stå for holdet. Vi har flere dygtige hjælpere klar.

Kvinder i form  MANDAG KL. 19:00-20:15
Dette er holdet for alle kvinder. Vi laver varieret træning, der tilpasses alle, så du bliver udfordret uanset om du er i superform eller sofaform (på vej mod superform) :) Træningen vil variere fra gang til gang. Vi bruger vægte, bolde, redskaber, kropsvægt, elastikker og hvad vi ellers finder på. Hele kroppen bliver arbejdet igennem. Træningen vil være en blanding af styrke-, konditions- og stabilitetstræning, krydret med hjernegymnastik og andre udfordringer. Vi lægger vægt på, at træningen skal forbedre din kondition og styrke, så forvent at blive udfordret. Vi skal samtidig have det sjovt, og vi håber, at der vil være tilslutning til kort hygge efter træning.
Instr. Mie, Linda m. fl.

FORÆLDER/BARN TIRSDAG KL. 16.30-17.30
Tons og tummel for børn i alderen 1-3 år. Vi skal udfordre motorikken, bruge vores sanser og mærke vores kroppe. Vi skal løbe hurtigt, klatre højt, danse og kramme mor eller far. Det vigtigste er, at vi skal have det sjovt.
Instr. Linda

0.-3. KL. RYTME TIRSDAG KL. 17.30-18.30
Er du en frisk pige, eller dreng klar på sjov og leg. Så er det her hold lige noget for dig! Til rytmisk musik vi skal hoppe og danse - bare vent og se - vi bliver ikke til at standse !
Instr. Mathilde, Johanne, Caroline og Emma

FYSIOFLOW M/K TORSDAG KL.19.10-19.55
Fysioflow er en ny træningsform, udviklet til at mobilisere og udspænde bindevævet. Bindevævet sidder overalt i kroppen, omkring muskler og led, og kan blive for stramt hvis der er problemer i kroppen som fx slidgigt, operationer, sygdom eller andre skader. Bindevævet bliver også for stramt hvis du er stresset. Stramt bindevæv nedsætter din bevægelighed og giver smerter. Træningen er for alle: mænd/kvinder og ung som gammel. Træningen starter med en let opvarmning, hvorefter vi med langsomme stræk udspænder bindevævet. Træningen slutter med afspænding
Instr. Mie

KARLE TORSDAG KL. 20.00-21.30 
Hvis du har hørt holdet omtalt som ”karle-gymnastik”, så lad dig ikke snyde af navnet; det har ikke meget med traditionel gymnastik at gøre! Holdet kunne lige så godt hedde ”kom i form, mand”, men når jeg har foreslået navneændring er jeg blevet nedstemt, for det skal jo være som det plejer
Du vil blive udfordret på styrke, kondition og koordination. Det skal være hårdt, men også sjovt og her er plads til alle mænd, også hvis du ikke har dyrket gymnastik tidligere.
Årets tema er ”bold”
Efter en times blandet træning spilles der hockey i en halv time. Derefter er der den vigtige 3. halvleg med kaffe, kage og snak.
Instr. Mie