Du er her

Hjem » Ungdomsklub

Ungdomsklubben årsberetning 2019

Vi har slået rekord i ungdomsklubben i år, som startede med andet halvår af 18/19 og 51 glade medlemmer fra 5-9kl.
Vi startede i Januar med banko og hygge. 
Senere i Januar var de 12 ældste fra 8-9kl. med i bowl'n'Fun Esbjerg, hvor de kørte gocart samt hyggede i buffen, mens de yngste hjemme i klubben bagte kage.
Ellers har vi haft film/pizza aften, Bagt fastelavnsboller, fastelavn hvor vi slog katten af tønden med bedste udklædning, international pandekagedag med masser af pandekager, kørestolbasket, alm. klubaftener med fri leg, boldspil, Air-track hvor de lokale gutter Frederik og Magnus viste deres kunnen og hoppede så højt at de kunne støve bommene i loftet af.
Hygge i kysserummet og klubben, samt mulighed for lækre forsyninger i kiosken hvor de store hjalp.
Det hele blev rundet af med afslutningstur fra fredag til søndag på Foldingbrokro med swimmingpool, spa, sauna, poolbord, bordtennis, fjernsyn, hygge hvor de største stod for at arrangere orienteringsløb om lørdagen, samt alle kunne gå sent i seng og spise masser af snoller... 

I Sep. startede 46 unge fra 5-10kl. samt gymnasiet sæsonen 19/20, med snogbrødsbagning/skumfiduser over bålet på legepladsen, som vores flerårige bålmester Jan tog sig af.
Allerede 11 dage efter klubben var startet, tog vi og fyldte en bus totalt, med glade unge og tog en hel lørdag i Tivoli Friheden Århus.
De efterfølgende klubaftener gik med Air-track hvor Magnus tog Søren med, som viste hvordan man som næsten 2m høj, lavede flikflak og saltoer. 
Vi har haft besøg af Claus P fra lokalrådet, som kom og udfordrede de unge, med sloganet "Hvad kan lokalrådet gøre for jer" og Claus fik mange ideer med hjem. 
Til Hallowen lavede vi græskar udskæring, "pølsemumier","heksefingre", ellers har vi haft Kørestolbastet, Julegaveværksted, Lanparty fra Fredag til Lørdag, Masser af hyggelige aftener i klubben samt kysserummet med tv og gymnastiksalen, som har fået slebet gulvet så det ser helt nyt ud, vi har hygget med æbleskiver.
Samt holdt vores traditionelle Julefrokost. Hvor Laila og Julie mødte ind kl 17 i køkkenet med de unge som selv skulle tilberede æg/rejer, lun leverposteg med bacon/champion, tarteletter, friske fiskefileter fra fiskemanden de selv panerede og stegte, samt frugtsalat inden vi spillede en omgang pakkeleg om de medbragte gaver

Så til jer der ikke har benyttet tilbudet i ungdomsklub inden nu, kom glad op og prøv det (de første 2 gange er gratis) vi får stadig nye medlemmer, og inden foråret har vi haft Bowling/gocart for de ældste, Fastelavn, kursus med vores dygtige lokale Marianne Ellegaard som lærer de unge om kunsten at arbejde med ler, international pandekagedag, kørestolbasket, alm klubaftener samt en ny fantastisk afslutningstur til Foldingbro Kro.
Følg os og se mere fra hver klubaften/arrangement på facebook "Grimstrup Ungdomsklub" her kan du også skrive til os ved spørgsmål.

med venlig hilsen 
Grimstrup Ungdomsklub.