Byen

By, egn og krat

Grimstrup ligger naturskønt 16 km/15 minutters kørsel fra Esbjerg Torv hhv. 17 km/15 minutter fra Varde centrum.

Skolen er da også den smukkest beliggede skole i Esbjerg Kommune

Skolen er da også den smukkest beliggede skole i Esbjerg Kommune, idet den ligger lige op til et skovområde, der er Danmarks største egekrat – Grimstrup Krat – hvor man også finder det højeste punkt i Esbjerg. Skolen er således omkranset af grønne plæner, herunder fodboldbaner, en dejlig multibane og tennisbane. Skolen har daglige ture til Egekrattet, herunder Grims Hytte, der er perfekt til udeskole og hvor der laves bål m.m. Også skolen dejlige multibane bruges flittigt i undervisningen.

Skolen er en lille og tryg skole, hvor alle kender alle. Trods skolens størrelse, har den altid været i forreste række i forhold til nye tiltag, f.eks. var den blandt de første fire i Danmark, der havde helhedsskole, og senest har der været arbejdet med udeskole og den innovative skole.

Udover de skønne tennisbaner og fodboldbaner

Udover de skønne tennisbaner og fodboldbaner, har Grimstrup en skøn kroketbane, petanguebane, udefitness område og skønne legepladser. Alt lige indenfor rækkevidde og tæt på skolen og krattet, hvor man kan løbe og gå skønne ture, eller tage sit mountainbike og lege i “kravlegården”. Der er i det hele taget et rigt foreningsliv med mulighed for gymnastik, fodbold, tennis, kroket, badminton, hockey, løbeklub, dartklub og ungdomsklub og en børnefilmklub. I øjeblikke arbejdes der på at få foreningsfitness op at stå.

Tæt på skolen ligger den integrerede daginstitution Egeknoppen. Der er et tæt samarbejde mellem dagplejen, Egeknoppen og skolen, sådan at der er en rød tråd i det pædagogisk, og sådan at overgangen fra dagpleje/vuggestue til børnehave og igen fra børnehave til skole altid er nem, idet barnet har haft sin gang de nye steder og kender omgivelserne og ansigterne.

Sammenholdet i byen er virkelig godt

Sammenholdet i byen er virkelig godt, og der holdes løbende arrangementer i forsamlingshuset, ligesom der er store forventninger til den årlige sportsfestuge, som man bare ikke må gå glip af. I Grimstrup tager vi os af hinanden og vores naboer.

Endelig må vi ikke glemme vores levende kirke, der har sit eget kirkekor og også står for “babysalmesang”, litteraturkreds, filmaftener, foredrag og andre spændende tiltag.

Der er altså rigtig mange grunde til at flytte til Grimstrup

null

Børnehave/ Vuggestue

Læs mere her

null

Danske senioer

Læs mere her

null

Forsamlingshus

Læs mere her

null

Grimstrup vandværk

Læs mere her

null

KFUM

Læs mere her

null

Kirke

Læs mere her

null

Skole

Læs mere her

null

Sognearkiv

Læs mere her

null

Grimstrup Fitness

Læs mere her

null

Støtteforening

Læs mere her

Se billeder fra Grimstrup